fbpx

Luka Bulić rasplakao Maju Šuput!

Kao Kemal Monteno…

Tvoje lice zvuči poznato

Luka BulićPrije izlaska na pozornicu Luka Bulić je kazao kako će njegov nastup biti kao neki oproštaj od velikana Kemala Montena, a s pobjedom, i to drugom u ovoj sezoni showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, to je dostojanstveno i ostvario.
Otpjevavši Kemalovu pjesmu ‘Nije htjela’ Luka je dirnuo mnoge, a kako je tu pjesmu Kemal Monteno otpjevao u duetu s Oliverom Dragojevićem, Luka je gledatelje počastio i kratkom vokalnom transformacijom u Olivera koju je nesumnjivo, savršeno izveo.
– Ja ostajem bez teksta, dirnuo si me. Skinuo si njegov glas bez karikiranja – rekla je Sandra Bagarić,a s njom se složila i pridružena članica žirija, Ivana Banfić te nadodala kako je uspio prenijeti njegovu jednostavnost.
Luka Bulić– Ja sam bio vjerovali ili ne na rubu suza. Krasno si ga skinuo, taj njegov glas! – komentirao je Đuro Lukin nastup, dok Maja Šuput nije uspjela nikako suspregnuti suze te emotivno reagirala na Lukin nastup. Kao pobjednik, Luka je odabrao udrugu Kamenčići iz Šibenika, koja pomaže djeci s mentalnom retardacijom, a kojoj će biti doniran iznos od 10 tisuća kunaNova u njegovo ime.
Sljedeća epizoda donijet će brojne uzbudljive transformacije. Pobjednik Luka Bulić sljedećeg puta ponovno će mijenjati spol pa će biti pjevačica Duffy, a u transformaciji u suprotan spol pridružit će mu se i Ivan Šarić koji će biti Ella, Saša Lozar Leann Rimes, Renata Sabljak bit će Prince, a Ivana Marić će se transformirati u Duška Lokina. Dušana Bućana gledat ćemo kao Boneya M., Maju Šuput kao Donnu Summer te Maju Posavec kao Toni Braxton.

Foto: Press