fbpx

Novi singl: Maja Šuput ima ‘Amneziju!

Novi ljetni hit…

Maja Šuput– U Amneziju sam se zaljubila na prvu, i nisam mogla izdržati, a da ju ne podijelim sa svojom publikom. To je pjesma koja ne može čekati u ladici, jer je stvorena upravo za ljeto koje nam je stiglo – poručuje Maja Šuput.
Maja ŠuputNakon što je u vrlo kratkom roku izbacila dva singla i u posljednja dva mjeseca snimila dva spota za pjesmu Djevojačko veče i pjesmu Neprilika, s kojom je nastupila prošli vikend na CMC festivalu u Vodicama, Maja je snimila i treći single Amnezija, u koji se zaljubila na prvu.
Pamtljiva melodija i zarazan tekst Amnezije prema prvim reakcijama slušatelja su izvanredni, te smo sigurni da će pjesma postati pravi ljetni hit.

Kažu noćas je gorio grad, amnezija,
i da me je zaveo gad, bez prezira,
i boca se popilo broj, amnezija,
112 ZOVI DOKTORA…

EDM vlada svijetom glazbe, pa je tako i pjesma Amnezija na prvo slušanje osvojila i Maju. Raduje je suradnja s novim autorima, Boytronicom koji je zajedno s Martinom Vrbos napisao glazbu i tekst, a kod pisanja teksta im se pridružio i Inav Coste, koji ujedno potpisuje i aranžman. Kao i cijele godine, tako i dolaskom ljeta Maju očekuju brojni nastupi, i koncerti koje će održati po cijeloj Hrvatskoj i šire, tako će već ovaj vikend nastupiti u Beču i Širokom Brijegu, a sljedeći tjedan ju očekuju nastupi u Bjelovaru, Vinkovcima, Dubrovniku i Zagrebu.

Foto: Press
Poslušajte: [vsw id=”x1W4hR-Brk4″ <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]