fbpx

Martina Vrbos: Moja ljubimica Miška pjeva!

Kućni ljubimac…

Pjevačica je jako vezana za svoju ljubimicu Mišku. Ona joj je, kaže, promijenila život

Martina Vrbos– Moja ljubimica se zove Miška. Kad sam je prvi put vidjela, jednostavno sam znala da se mora zvat Miška jer je bila toliko malena da je izgledala kao mali miš – otkrila je pjevačica za portal Scena.hr. Martina Vrbos je jako vezana za Mišku koja je s njom šest mjeseci.
– Taj pas toliko voli jesti, da je to strašno! Ne bira, tko zna na koga je… haha. Ali čuvam njezino zdravlje pa joj dajem samo hranu za pse. Ona ima 900 grama tako da je s njom lako – rekla je Martina. Miška je, ističe pjevačica, jako slatka, druželjubiva i neobično malena.
– Tako da mi je svaki dan kad je izvedem van jedna velika anegdota. Miška mi je prvi pas u životu i jednostavno sam se možda krivo postavila pa je ne tretiram kao psa nego kao čovjeka. Bila je jako bolesna kao mala, tako da sam još i više vezana – ispričala je pjevačica. A saznali smo i po čemu je još njezina Miška posebna.
Martina Vrbos– Pazite ovo – Miška pjeva! I to je šokantno jer ona pjeva samo pjesme koje sam ja puno vježbala pa su joj vjerojatno ušle u uho – otkriva razdragano Martina te dodaje kako joj je Miška promijenila život.
– I ne mogu sad zamisliti ništa bez nje – zaključila je pjevačica.

Foto: Privatni album