fbpx

Marin Jurić Čivro u Nizozemskoj snimio pjesmu s Luminize!

Duet…

Marin Jurić Čivro, LuminezeDan nakon predstavljanja videospota za svoj debitantski singl ‘Dobro jutro svima’, mladi glazbenik Marin Jurić Čivro zaputio se prema Nizozemskoj snimiti pjesmu sa skupinom Luminize. Naime, Luminize, četiri energične djevojke iz Hrvatske, koje žive i rade na svojoj glazbenoj karijeri u Den Haagu, trenutno stvaraju novi studijski materijal, među kojem se našla i pjesma idealna za duet. S obzirom na rock zvuk koji njeguju, djevojkama je prvi izbor bio upravo Marin Jurić Čivro, a ovog je vikenda pjesma uspješno i snimljena.
Marcela, Matilda, Irena i Tea upoznale su Marina na jednom od The Voice after show partya, tijekom svog boravka u Hrvatskoj u travnju ove godine. Već tada je oduševljenje bilo obostrano i počelo se pričati o ideji moguće suradnje. Kada su prvi put započele s radom na odabranoj pjesmi, znale su da je to ta prilika i nekoliko mjeseci kasnije to je i ostvareno.
Poput pravih domaćica, djevojke su s Marinom provele jedan dan u razgledavanju Den Haaga, dok je sljedeći dan bio rezerviran za rad na pjesmi, koja je snimljena u Shamrock studiju , u obližnjem gradu Baarn, gdje Luminize i inače rade na svom materijalu. Još uvijek neotkrivenog naslova, ovo će ujedno biti prvi singl skupine Luminize na hrvatskom jeziku.
Podsjećamo, Luminize – all-girl rock skupina iz Hrvatske, početkom ove godine predstavila nam se sa svojim zamijećenim singlom ‘Get It Back’, pjesmom nastalom u suradnji s glazbenim stručnjacima iz Nizozemske, Hrvatske, Njemačke i Velike Britanije. Djevojke su prije gotovo dvije godine preselile u Nizozemsku, kako bi što fokusiranije radile na svojoj međunarodnoj glazbenoj karijeri i bile bliže svom produkcijskom timu Stargate Music. Nakon debitantskog predstavljanja, uslijedio je i singl ‘Kill It With Love’, a uskoro možemo očekivati i nove pjesme, što uključuje i upravo snimljeni duet!
Marin Jurić ČivroMarin Jurić Čivro nam je nakon finala showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske predstavio svoj debitantski singl ‘Dobro jutro svima’, za koji je upravo prošli tjedan otkriven i službeni videospot – u svega nekoliko dana od objave zabilježio je više od 10.000 YouTube/Vevo pregleda, dok se sam singl nalazi na visokim pozicijama lokalnih, regionalnih i nacionalnih radijskih stanica.

Foto: Press, Screenshot