fbpx

Kekin: Umjesto da smo mi muzičari na drogama, kao da su svi drugi

Za portal Scena.hr…

Glazbenik otkriva zanimljivosti autobiografskog albuma koji završava, priča o glazbi, a situaciju u Hrvatskoj opisao je: “Kao da je nakon komunizma i kapitalizma, nastupilo doba idiotizma”

Mile KekinMile Kekin kaže da ga glazba u životu najviše ispunjava i ta ljubav prema glazbi ga još uvijek drži u Hrvatskoj.
– Hrvatska glazba je najbolje što Hrvatska trenutno ima. Imamo fantastičnih bendova, izvođača i autora. To me podsjeća na scenu iz Titanica, svirači sviraju, a… No muzika ne može zemlju izvući iz ove situacije. Imamo dobro glazbu, ali mi smo ovdje samo kao zgodni soundtrack – naglasio je frontmen grupe ‘Hladno pivo‘ za portal Scena.hr. Kekin će ove jeseni objaviti svoj autobiografski album. Na albumu radi dvije godine.
– Pripremam svoj solo album gdje se pokušavam odmaknuti od ovih društveno – političkih aktualnih tema. Album će biti moj intimni, autobiografski svijet. Otići ću u neki svoj svemir, djetinjstvo, odrastanje, prisjetit ću se davnih situacija… Inspiracije mi ne Mile Kekinnedostaje – ispričao je Kekin. Iako se odmaknuo od političkih tema, ipak nam je otkrio svoje razmišljanje o trenutnoj političkoj situaciji.
– Ono što me tjera do očaja je ta situacija da imamo stranku na vlasti koja je po ne znam koji put optužena za prijevare u milijunskim iznosima, i da bi po nekim pokazateljima ljudi opet glasali za tu stranku. Kao da je nakon komunizma i kapitalizma, nastupilo doba idiotizma. Umjesto da smo mi muzičari na drogama, kao da su svi drugi na drogama – zaključio je Kekin u svom stilu. Umjetnik je čitateljima i publici koja voli glazbu grupe Hladno pivo poručio:
– Ljudima koji slušaju našu glazbu čestitam na istančanom glazbenom ukusu , neka ga sačuvaju, da se ne daju smesti. Hladno pivo do kraja godine ima 40 koncerata, a što je jako puno za nas. Na jesen će izaći moj solo album i jedva čekam da ga završim.

Massimo

Grupa Hladno pivo je prošlog tjedna oduševila publiku na rođendanskom slavlju Antene Zagreb.

Foto: Scena.hr