fbpx

Mojih prvih 50 – Neda Ukraden u Lisinskom!

Zagreb…

Neda Ukraden– Koncert će biti kruna mojih pedeset godina karijere! Za Zagreb sam posebno vezana, jer to je grad u kojem sam snimila najveće hitove, ostvarila suradnju s najvećim autorima ovih prostora, ali i postigla najveće tiraže u diskografiji. Ekipa se vrijedno sprema, a ja jedva čekam susret sa zagrebačkom publikom! – poručuje Neda Ukraden.
Mjesec dana ostalo je do koncertnog spektakla koji se ne propušta. Neda Ukraden i njena brojna glazbeno-producentska ekipa, pripremaju se za izniman nastup pod nazivom ‘Mojih prvih 50’, kojim će 19. ožujka 2018. godine u zagrebačkom hramu glazbe Lisinskom, proslaviti pet desetljeća karijere. Ulaznica je u prodaji sve manje, a obzirom na interes obožavatelja svih generacija, požurite i osigurajte na vrijeme svoje mjesto. Sam koncert i proslava, sudeći prema najavama, biti nešto o čemu će se dugo pričati, a poznavajući Nedu, očekuje nas rijetko viđen audio-vizualni doživljaj.
Neda UkradenUz poznate glazbene goste koje ćemo vam tek otkriti, u Lisinskom vas očekuje vrhunska produkcija, brojne plesačice, izmjene kostima i naravno jedna i jedina Neda Ukraden.
Glazbena priča Nede Ukraden počela je davne 1967., kada je snimila prvu pjesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u povijest. Njenu biografiju, kao i sve relevantne nagrade, od onih za glazbenicu, hit ili album godine, ili do činjenice kako je evergreen ‘Zora je’, preveden na trinaest svjetskih jezika, teško je sažeti u nekoliko rečenica.
A dok čekate koncert, pročitajte intervju koji je Neda Ukraden dala za portal Scena.hr uoči koncerta.
Ulaznice potražite na blagajnama Lisinskog ili putem sustava ulaznice.hr!

Foto: Press – Andreja Damnjanović