fbpx

Bendu Pravila igre stvari odlično stoje na domaćem terenu tako i u regiji

Zagreb…

Pjesma s više od 100 000 pregleda na YouTubeu, humanitarni koncert u Zagrebu, regionalna premijera pjesme u Sloveniji na Dan žena

Pravila igreNakon objave drugog singla, kojim najavljuju novi album, zagrebački bend Pravila igre radi punom parom. Prvi koncert, nakon izlaska nove pjesme održali su humanitarno. ‘Koncert iznenađenja’ pripremili su za svoju publiku u Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb.
– Posjetili smo naše prijatelje u “Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom” i održali smo mali koncert iznenađenja, a zauzvrat dobili puno ljubavi i osmijeha koje nećemo zaboraviti! Ekipa, hvala na gostoprimstvu i vidimo se opet! – emotivnom porukom zahvalili su se svojoj publici dečki iz benda Pravila igre.
Tjedan dana od objave spota na YouTubeu konstantno su ‘u trendovima’ što im se nikada ranije nije dešavalo.
Pravila igre– Obično nakon tri dana prikazivanja, trend ‘pregleda’ pada jer pojavljuju se novi video potovi i zanimljivosti. Mi smo i nakon sedam dana tu i najveće moguće hvala našoj publici na tome – kaže nam Ivan Penezić iz Pravila Igre
– Probili smo granicu od 100.000 YouTube pregleda u samo sedam dana. Naš novi singl ‘Kako nam stvari stoje’ ima 110 000 pregleda!! Dragi naši hvala vam od ❤️ na svakom pogledu i svakom komentaru. Idemo dalje po novih 100.000 – poručuju dečki na društvenim mrežama.
Ovom mladom zagrebačkom bendu u glazbenom životu ‘stvari dobro stoje’ na domaćem terenu, a svojim glasom osvajaju i regiju. Nakon regionalne premijere pjesme na najslušanijim radijskim postajama dečki su na Dan žena posjetili Sloveniju i održali mini koncert na njihovoj najslušanijoj radijskoj postaji.
– Sretni smo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju i vole. Glazba nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije. Uživamo u tome.
Uživala je i publika u Sloveniji u njihovoj svirci i pjesmu, a pokazali su se i pravim džentlmenima, jer sve dame su darivali ružama i slatkišima na njihov dan.

Foto: Press – Aktual Radio