fbpx

Jacques Houdek: Duet s Doris Dragović je velika čast!

Glazbenik za Scenu…

Ima nešto u tome, kad se volimo, odmah bolji smo, dio je refrena, ali i poruke nove pjesme Houdeka i Doris

Jacques HoudekPjesmu ‘Ima nešto u tome‘ potpisuju supružnici Huljić, a najava je za mjuzikl  Tončija Huljića i Mire Gavrana ‘Pacijenti‘. Pjesmu izvode jedan od najljepših muških vokala naše glazbene scene Jacques Houdek i diva Doris Dragović. Houdek kaže da je izuzetno počašćen što je Doris izabrala da s njom otpjeva ovu pjesmu.
– Poziv me je ugodno iznenadio. Duet s Doris je velika čast za svakog glazbenika, pa tako i za mene. Pjesma je lijepa i mislim da će do slušatelja doprijeti poruka pjesme, a to je da se vratimo pravim vrijednostima – rekao je Houdek za portal Scena.hr. Glazbenik i ovog ljeta ima puno koncerata po Jadranu, ali nije zaboravio na svoje Slavonce te je novi album posvetio upravo svojoj Slavoniji. Na novom albumu ‘Tko je, srce, u te dirn’o?’ našle su se najljepše starogradske pjesme u Jacquesovoj interpretaciji.
– Ovim albumom mi se ispunila velika želja. Otpjevao sam pjesme čija je vrijednost trajna, pjesme koje će ostati kroz sva vremena i uz Krunoslava Dražića i Tihomira Ivanetića udahnuo im novi život. Želja mi je bila vratiti tamburu na zasluženo mjesto – naglasio je Houdek. Odmor za uživanje u morskim radostima Houdek koristi između nastupa, ali na pravi godišnji odmor s obitelji odlazi sredinom kolovoza.

Foto: Scena.hr