fbpx

Predsjednica uručila Povelju Republike Hrvatske klapi Intrade

Zagreb…

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović– Klapa Intrade je dosad dobivala puno nagrada i priznanja ali ovu ćemo posebno čuvati i pamtiti. Mogu samo reći jedno veliko hvala i nadam se da ćemo i dalje svojim pjesmama i koncertima opravdati ovo veliko i za nas najveće priznanje u ovih 30-ak godina našeg djelovanja – rekao je Tomislav Bralić.
Klapa je danas sudjelovala na svečanoj ceremoniji uručenja odlikovanja u Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović gdje im je uručena Povelja Republike Hrvatske. Nakon međunarodne nagrade koju su dobili za promidžbu hrvatskog turizma, klapi Intrade je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović uručila Povelju. Tomislav i klapa privode uspješnu 2017. godinu kraju. Iza njih je godina ispunjena koncertima i zanimljivim gostovanjima, a u kolovozu su ispunili svoj dugogodišnji san održavši koncert u prepunoj pulskoj Areni koji se uživo prenosio na HTV-u.
Nakon uručenja Povelje klapa se vraća svojim uobičajenim obvezama i pripremama za veliki koncert u zagrebačkoj Ciboni 8. prosinca. Kraj godine dočekat će u svome Zadru gdje će publiku uvesti u 2018. godinu na Narodnom trgu zajedno sa Markom Škugorom.

Foto: Press – Ured predsjednice RH, Tomislav Bušljeta