Sandi Cenov uhvaćen u zabranjenoj ljubavi!
By redakcija On 20 stu., 2017 At 01:58 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Video…

Sandi Cenov– Osnovna ideja za ovaj spot mi je bila da dobijemo atmosferu, koju imamo u pjesmi. Mislim da smo to i uspjeli. Dočarati tu životnu priču zabranjene i neprežaljene ljubavi između mornara i kćeri iz visokog društva, nedostižnog jednom ‘marineru’ – rekao je Sandi Cenov.
Brojne ljepotice pale su na njegov šarm, što ni on sam nije krio, ali jednu osvojio nije. Sandi Cenov nakon godina karijere otkrio nam je, kako mu je uskraćena ljubav zbog društvenih razlika.
Zabranjena ljubav, tema je naime aktualne glazbene priče, evergreena ‘Ljubi san vašu kćer’ legendarnog dubrovčanina Ibrice Jusića, u odličnoj Sandijevoj izvedbi.
A za novu pjesmu, Sandi je ovih dana snimio i dojmljiv video broj, u kojem se na trenutak preobrazio u iskusnog ribara i mornara.
Sandi Cenov– Režiju spota potpisuje DM studio, koji je radio i spot za pjesmu “Najljepša”. Model i glumica je Kristina Vračarić, a snimali smo ga u okolici Novigrada i okolici Opatije, u prirodnom okruženju jednog “marinera”, a to je ribarski brod i naravno – more – istaknuo je ovom prigodom Sandi.
‘Ljubi san vašu kćer’ na ovaj je način potpuno zasluženo zaživjela kao sasvim nova pjesme, koja će nada se Sandi još godinama trajati u radijskom i televizijskom eteru.
– Ovo je na neki način moje vraćanje duga Dalmaciji, gdje me izuzetno svo ovo vrijeme moje karijere, cijene, vole i poštuju. Ovo je jedna od pjesama koju pjevam za svoju dušu. Kamen mi je pao sa srca, kada sam Ibrici pustio pjesmu, a on mi je rekao da je dobro, da mu se jako sviđa – zaključio je Sandi Cenov.
Cijela je priča otkrio nam je Sandi, krenula sasvim slučajno kada su ga na jednoj gaži tražili da odsvira pjesmu po svom guštu, za dušu. Nakon što su svi ostali ‘osupnuti’ izvedbom upravo ove pjesme, te nakon što je nekoliko dana kasnije, kući sasvim slučajno u starom rokovniku pronašao papir s tekstom iste, koji mu je sam Ibrica izdiktirao na jednoj kavi početkom devedesetih, odlučio je kako su to sve znakovi da treba snimiti upravo ovu skladbu, ali kao sasvim novu pjesmu, u novom aranžmanu i sa svojim bendom.

Autor glazbe: Ibrica Jusić
Autor teksta: Krste Juras
Autor aranžmana: Igor Ivanović
Glazbeni producent: Igor Ivanović
Režija: DM Studio

Foto: Press – DM Studio
Video:

comment closed