Slavko Sobin: Otputovao sam u Jordan što mi je bila dugogodišnja želja
By redakcija On 8 sij., 2020 At 10:52 AM | Categorized As Film, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Nova TV…

Slavko Sobin– Badnjak i Božić sam proveo kod kuće u Splitu s obitelji i prijateljima, a za Novu godinu otputovao sam u Jordan što mi je bila dugogodišnja želja, čak sam lani imao i avionske karte, ali mi je iz privatnih razloga put propao. Tako da sam jedva dočekao ove godine otići. Tri dana civilizacije i grada i tri dana pustinje, sve skupa me potpuno resetiralo i zapravo jedva čekam vidjeti kolege i zakucati ovu našu seriju do kraja – rekao je Slavko Sobin.
Obožavatelji popularne dramske serije Drugo ime ljubavi, nakon kratke blagdanske pauze, uskoro će opet uživati u dogodovštinama omiljenih junaka. Naime, serija se vraća na male ekrane već u utorak 14. siječnja, te će gledatelji opet moći pratiti nove zavrzlame i rasplete u napetim epizodama.
U novim nastavcima serije ”Drugo ime ljubavi” ne propustite doznati tko od likova gubi život, a čije se tajne napokon razotkrivaju. Saznajte i tko će s kim završiti u krevetu, tko će biti istjeran iz kuće u kojoj živi, koje je iznenađenje Anine rođendanske proslava te kakve sve nove planove kuju junaci ove rado gledane serije.
Ne propustite nove epizode omiljene serije Drugo ime ljubavi od 14.siječnja na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed