fbpx

Tri treća tromjesečja na velikoj sceni

Tri treća tromjesečja

16. Sezona vinkovačkog kazališta donosi komediju Nine Horvat Tri treća tromjesečja u režiji Frane Marije Vranković, koja će se održati u petak 24. veljače 2017.godine s početkom u 20.00 sati u Gradskom kazalištu ‘Joza Ivakić’ Vinkovci.

Tri treća tromjesječja

Tri trudnice igraju Mia Krajcar, Martina Stjepanović i Nikolina Ljuboja.

‘Tri treća tromjesečja’ komedija je koja govori o povjerenju u muško-ženskim odnosima. U bolničkoj sobi upoznajemo tri žene različitih godina, stila i stasa, u devetom mjesecu trudnoće. Četrdesetpetogodišnja Ivana je u stabilnom braku više od petnaest godina, te zbog pretjerane težine jede sve osim čokolade.

Tri treća tromjesječjaTridesetpetogodišnja Ivona živi od svoga rada, ali je vidno uznemirena i lako se uzruja, jer se nadala da će se njezin izabranik razvesti istoga trena kada dozna da je ona trudna.

Tri treća tromjesječja

Međutim, to nije napravio. Najmlađa, hostesa Iva planira postati uspješna manekenka, a dok ne dobije pravu poslovnu priliku uzdržava ju njezin malo stariji dečko. Iako na prvi pogled izgleda da ih ništa ne povezuje, otkrit će da ih muče isti problemi.

Ovim projektom GK ‘Joza Ivakić’ nastavlja tendenciju postavljanja tekstova suvremenih domaćih dramskih pisaca te ulazi u godinu obilježavanja 100 godina kazališta te 85 godina od rođenja dramskog pisca Joze Ivakića, po kojemu kazalište nosi ime.

Foto: Press