Počeo upis kazališne pretplate u HNK Ivana pl. Zajca
By redakcija On 6 ruj., 2016 At 09:57 AM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Rijeka…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

HNK Ivana pl ZajcaUpis pretplatnika za kazališnu sezonu 2016/17. koja će se odvijati pod sloganom Međunarodno narodno kazalište, počeo je na blagajni HNK Ivana pl. Zajca. Prema već ustaljenom ritmu, upisi dosadašnjih odnosno prošlosezonskih pretplatnika trajat će do 14. rujna, a upisi novih pretplatnika vršit će se od 15. rujna do 28. rujna 2016. godine.
Uz tradicionalne pretplatničke cikluse za građanstvo koji ove sezone nose imena umjetnika i predstava značajnih za povijest riječkog kazališta, osmišljeni su i novi pretplatnički ciklusi: osim što se prvi put nude dvije koncertne pretplate, novi pretplatnički ciklusi su i ‘Komedije u Zajcu‘ te ‘Off, off off, off off off‘. Istodobno se na blagajni ‘Zajca’ primaju i predbilježbe za dva ciklusa koji uključuju po dva programa izvan Rijeke: novi ‘Gala koncertni ciklus’ čiji će pretplatnici, osim u HNK Ivana pl Zajcariječkom HNK, pohoditi glazbena događanja u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu te Cankarjevu domu u Ljubljani, te ‘Piranski zaljev’ osmišljen i s velikim uspjehom prvi put realiziran prošle kazališne sezone, a zahvaljujući kojem će pretplatnici i ove sezone moći pogledati dvije predstave u kultnom Slovenskom mladinskom gledališču u Ljubljani.
Osim stalnog mjesta u gledalištu prema vlastitom izboru, pretplata osigurava popuste od 10 do 50% uz mogućnost plaćanja gotovinom (uz 5% popusta) te karticama. Kupovinom dvije i više različitih pretplata ostvaruje se dodatna pogodnost/popust +20%, a svi pretplatnici uživaju popust od 20% na redovne cijene ulaznica u produkciji riječkog HNK (osim premijernih izvedbi, novogodišnjih koncerata i gostovanja). Upis studentske pretplate počinje 28. rujna i potrajat će do 20. listopada.
Blagajna kazališta HNK Ivana pl. Zajca otvorena je radnim danom od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati (Verdijeva 5a, Rijeka; tel. 051.337.114, [email protected]).

Foto: Press

comment closed