Volim Hrvatsku – nova sezona!
Piše: redakcija On 2 kol., 2016 At 11:45 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Zabava…

Volim Hrvatsku– U četvrtoj sezoni game showa Volim Hrvatsku u domove naših gledatelja vraćaju se voditelj Mirko Fodor i kapetani timova braća Bojan i Goran Navojec. Posebno me veseli što se vraćamo dobitnoj kombinaciji s kojom smo i postigli uspjeh ovoga formata kod gledatelja, a u koju istodobno uvodimo i neka osvježenja. Naime, cijelu smo priču osvježili novim kapetanom, što u ovoj bratskoj postavi donosi novi dramaturški element i puno novih veselih zapleta. U svakome slučaju, naše gledatelje ponovno čeka puno dobre zabave nedjeljom poslijepodne na Prvome – kaže urednica projekta Elizabeth Homsi.
Mirko Fodor, Volim HrvatskuPopularni game show Volim Hrvatsku Hrvatske radiotelevizije (HRT) uskoro se vraća na male ekrane. Nedjeljom prije središnjega Dnevnika timovi sastavljeni od poznatih osoba kroz zabavu i smijeh provjerit će svoje znanje o Lijepoj Našoj. U ovoj zabavnoj igri natječu se dva tima poznatih osoba: glumaca, pjevača, sportaša i voditelja. Njihov je zadatak odgovarati na pitanja o Hrvatskoj i ljudima koji u njoj žive. Gledatelji će se tako prisjetiti sportskih rezultata i uspjeha hrvatskih sportaša, filmova, serija i pjesama koje su rado slušali te naučiti i nešto novo. Elizabeth Homsi, Volim HrvatskuPomoći će i publika, koja će na kraju svake emisije, zajedno s pobjedničkim timom, biti nagrađena darovima pokrovitelja.
Prva emisija na rasporedu je u nedjelju 18. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV1). Urednica je projekta Volim Hrvatsku Elizabeth Homsi, urednica emisije Andrijana Škorput, redatelj Ivan Miladinov, scenarist Alen Đurica, a za scenografiju je zaslužna Ivana Boban.
– Budimo zajedno nedjeljom na Prvome programu Hrvatske televizije i volimo Hrvatsku – za kraj dodaje voditeljica projekta Elizabeth Homsi.

Foto: Dario Njavro za HRT – Press

comment closed