fbpx

West House Reunion Festival – najuzbudljiviji party!

Pripremite se…

Najuzbudljiviji party i nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje elektronske glazbe uz najbolje svjetske i hrvatske DJ-e i producente na jednom mjestu – ‘West House Reunion Festival’

West House Reunion FestivalPripremite se za nezaboravan osjećaj zabave i adrenalina, urbanizirajte se uz jedinstveni festival elektronske glazbe koji će se 6. i 7. lipnja ove godine održavati na najvećem krovu u Hrvatskoj!

Sigurni smo kako će ovaj dvodnevni urbani spektakl privući posjetitelje iz svih dijelova regije, a dvije nezaboravne  noći prepune iznenađenja garantiraju vam najpriznatiji DJ-i, najbolja svjetska produkcija, vrhunski razglas, spektakularan light show, očaravajuće video projekcije, te brojna iznenađenja.
Impresivan je i popis glazbenih imena koja će se na ‘West House Reunion Festivalu´ 6. i 7. lipnja brinuti za vrhunsko raspoloženje.
Prvi dan festivala, u petak 06. lipnja, nastupit će DJ/producent Riva Starr, neizostavno ime moderne house produkcije.  S nama će biti i popularni producentski duo Hard Rock Soffa, a od hrvatskih izvođača na pozornici će biti svjetski priznati DJ i producent Blacksoul. Closing party u petak 6. lipnja odradit će, sada već legendarna institucija hrvatske elektronske scene, Damir Ludvig i Go Cut, poznatiji pod imenom Astralis. Za intro i warm-up obje večeri festivala zadužen je odličan hrvatski DJ Van Beat, koji godinama nastupa u renomiranim hrvatskim klubovima.

Subotnja noć ‘West House Reuniona’ posvećena je legendi house glazbe i čovjeku koji je trebao biti jedan od headlinera festivala, Frankijeu Knucklesu, čija je nedavna smrt potresla glazbeni svijet. Tako će jedan od glavnih izvođača biti njegov partner iz producentske kuće Def Mix, također velikan svjetske house glazbe, David Morales.
Švicarski megastar, DJ i producent Yves Larock, također će nastupiti u subotu, a na stageu će stajati i popularni hrvatski i svjetski priznati producentski dvojac PlayOne.
Večer će “West House Reunion Festivala” dodatno obogatiti Viktoria Metzker, vrsna mađarska DJ-ica kao i majstori hrvatske klupske scene Carl Maxx & DJ Tom Polo – Golddiggers. Uz njih će na pozornici biti i najpriznatiji hrvatski saxofonist Jakša Jordes.

Mi smo spremni, a vi?
Ulaznice za festival su u prodaji, a kupiti ih možete putem sustava eventim.hr i ticketshop.hr. Cijena ulaznice je samo 120,00kn. Za svaku kupljenju ulaznicu za subotu 07.06., gratis dobivate ulaznicu za prvi festivalski dan 06.06.!
Vidimo se na ‘West House Reunionu’, petak i subota 06. i 07. lipnja Westgate Shopping City!

Foto: Press