Žarko Potočnjak: Kad ne glumim, bavim se stolarijom
Piše: Gordana Malašić Lazić On 22 pro., 2016 At 05:11 PM | Categorized As Film, Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Za portal Scena.hr…

Radim prozore jer sam uvijek volio stolariju. I uživam u uređenju svoje kućice kod Okića. Imao sam jednu veliku štalu koju sam uspio spasiti. To je bio veliki posao, otkrio je glumac

Žarko PotočnjakŽarko Potočnjak kaže kako još nije odlučio gdje će provesti Božić i gdje će dočekati Novu godinu.
– Gledajte ovako, ja si uvijek odredim tri ili četiri opcije i svima lažem da ću doći, a onda dan ranije odlučim gdje ću ići – objasnio je glumac uz osmijeh za portal Scena.hr. Potočnjak je ove godine puno radio, a početkom svibnja je zbog upale pluća bio u bolnici. No brzo se oporavio i vratio na kazališne daske. Potočnjak kaže da će sljedeće godine ipak pažljivo birati što će raditi i malo usporiti radni ritam. Prije nego što je završio Akademiju za kazališnu i filmsku umjetnost, Potočnjak je učio zanat drvene brodogradnje. A kad ne glumi, Potočnjak uživa u izradi drvenih prozora.
– Radim prozore koji se više ne proizvode, jer sam uvijek volio stolariju. I uživam u uređenju svoje kućice kod Okića. Imao sam jednu veliku štalu koju sam uspio spasiti. To je bio veliki posao – rekao je Potočnjak za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr

comment closed