Zečić i Banana proslavili 20 godina suradnje uz tortu
Piše: redakcija On 30 ožu., 2016 At 07:20 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Primošten…

Pjevačica benda Banana, Gordana Seko iznenadila je ‘šefa’ Dražena Zečića tortom na nastupu u Primoštenu gdje su proslavili i 20 godina suradnje

Gordana SekoNa estradi su već 30 godina, a čak 20 proveli su svirajući kao prateći bend Dražena Zečića. Ovoga Uskrsa na nastupu zadarski bend Banana i Zečić proslavili su tu jubilarnu obljetnicu.
– Bilo je lijepih i ružnih stvari ali prevladale su one lijepe. Izdržali smo i kad nam se nije dalo pa se ponekad svaka noć činila kao zadnja no u ovih 20 godina ipak je pobijedila ljubav. Kad se osvrnem na sve to, moram priznati da je to dugi niz godina ali pamtim samo lijepe trenutke i hvala im na tome – pohvalio je Dražen Zečić svoj bend. Kako bi dostojno proslavili dugogodišnju suradnju članica benda Banana, pjevačica Gordana Seko, “šefa” Zečića iznenadila je tortom, a nazdravili su i desertnim vinom.
– U braku sam 25 godina, a s Draženom smo kao bend proveli 20 što je danas rijetkost. Dijelili smo sve važne trenutke od rođenja, smrti, odlazaka u bolnicu no unatoč svemu ostali smo zajedno. Mi smo jednom riječju velika obitelj – rekla je Gordana.
Dražen Zečić, BananaUz nju, bend Banana čine njezin suprug Mihovil pjevač i gitarist, sin Marin koji svira klavijature, bubnjar Ante Plavčić te Daniel Sekula na bass gitari. Na ovoj svečanoj obljetnici čestitali su im i mnogi kolege glazbenici poput Nene Belana, Mate Bulića, Jasmina Stavrosa te Mladena Grdovića s kojim su nekad davno i svirali. Osim Grdovića, Banana je godinama nastupala i s Tomislavom Ivčićem te Vinkom Cocom, a snimili su i dva samostalna albuma. Najdugovječniji obiteljski bend na estradi uskoro priprema i album dueta, a prvi singl trebao bi izaći do ljeta.

Foto: Press

comment closed