fbpx

Legendarni Željko Bebek na Rujanfestu!

Westgate…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Željko BebekPjevač nekad najpopularnije grupe na ovim prostorima Bijelog Dugmeta Željko Bebek, 13. rujna će po prvi put zapjevati na Rujanfestu. Bebek će sa svojim uigranim bendom odsvirati nove hitove a i opus Bijelog Dugmeta.
Željko BebekTijekom gotovo 40 godina duge karijere publici je priuštio nezaboravne koncerte i pjesme, koje i dan danas pjevaju mladi koji se nisu u to doba ni rodili. Danas iza sebe ima sjajnu karijeru frontmena najjačeg rock benda svih vremena, ali i zavidnu samostalnu karijeru. Njegov CD ‘Kad poljubac pomiješaš sa vinom’ čekao se punih 12 godina, te ga mnogi smatraju najboljim u njegovoj solo karijeri. Pjesme ‘Gdje sam bio’, ‘Kaldrma’, ‘Dernek’ i ‘Začarni krug’ s novog albuma su u kratkom roku postale pravi hitovi. Osim pjesama s njegovog novog albuma, pjevat će i svoje najveće hitove poput ‘Tijane’, ‘Dabogda te voda odnijela’, ‘Laku noć, svirači’, ‘Šta će ti biti’, ‘Oprosti mi što te volim’, ‘I bog je od nas digao ruke’, ‘Il’ me ženi, il’ tamburu kupi’, ‘Kako došlo, tako prošlo’, ‘Čaša otrova’, ‘Da zna zora’, ‘Šta je meni ovo trebalo’, a i nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta.
Željko Bebek možemo slobodno reći u zadnjih godinu dana vlada koncertnim prostorima, njegove hitove vole poklonici i rocka i popa i zabavne muzike, a koncerti su mu prepuni publike različitih generacija. U mnoge gradove se vraća i po par puta godišnje, a kako Dugmetovi hitovi zvuče sa prvim autentičnim vokalom, a i novije uspješnice koje su na vrhu top lista provjerite na Rujanfestu kad će stage podijeliti sa svojim sarajevskim kolegama iz Crvene Jabuke.
Koncert počinje u 21,30 sati, a ulaz je besplatan do 19,00 sati.

Foto: Press