fbpx

Milan Bandić i GNK Dinamo podržali humanitarnu akciju!

Terry Fox Run…

– Ponosan sam što kao igrač Dinama mogu podržati ovako vrijednu akciju kao što je ‘Terry Fox Run‘. Borba protiv raka je nešto u čemu smo svi zajedno, a svatko od nas, nažalost, zna nekoga manje ili više bližnjega tko boluje od ove bolesti. Nadam se da će se jubilarni 15. put kako se trči ova utrka u Zagrebu skupiti novac kojim će se pomoći oboljelima – rekao je igrač GNK Dinamo Angelo Henriquez.
Milan BandićDanas je na konferenciji za novinare, održanoj u hotelu Esplanade Zagreb, najavljena jubilarna 15. humanitarna akcija Terry Fox Run koja će se održati na Jarunu 21. rujna. Organizatorima su se pridružili Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba,  glumica i voditeljica Mirna Maras, košarkaš Franjo Arapović, nogometaši GNK Dinamo Angelo GNK DinamoHenriques i Ivo Pinto te tako iskazali podršku akciji.
Na pitanje da li je upoznat s humanitarnom akcijom Terry Fox Run Ivo Pinto je izjavio:
– Naravno da sam upoznat s Terry Fox utrkom; to je međunarodna akcija koja postoji i u Portugalu. Sretan sam što se Dinamo uključio i što sam imao priliku i čast doći ovdje i pružiti podršku. Terry Fox je krenuo trčati kako bi skupio novac, a iako je, nažalost, za njega bilo kasno pokrenuo je nešto puno veće nego što je vjerojatno ikada zamišljao. Do danas je skupljen novac koji je pomogao tisućama osobama u svijetu i ponosan sam što smo Dinamo i ja dio toga – rekao je igrač GNK Dinamo Ivo Pinto.
Najavljena je i humanitarna prodaja majica, koja će se održati u subotu 13. rujna od 11,00 sati ispred kafića Charlie u Bogovićevoj ulici

Foto: Press