fbpx

Milan Bandić: Ljepota je prolazna!

Jutarnji gost…

Milan Bandić– Čovjek mora samo paziti da bude normalan. Ljepota je prolazna – otkrio je Bandić, a nakon toga pojasnio zašto i ovog ljeta ne ide na godišnji odmor.
– Mi purgeri smo sedmi i osmi mjesec u Zagrebu, a vi dojdeki ste obično na odmoru.
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić gostovao je u jutarnjem showu Barbare Kolar na Anteni Zagreb. U eteru je tako otkrio koliko pazi na izgled te zašto ne ide na godišnji odmor. Bandić se nakon toga osvrnuo na gradska pitanja i probleme te otkrio da je u Zagrebu trenutno otvoreno 296 gradilišta, što većih što manjih. Najveća su gradilišta na Slavonskoj i Ilici, ali se radi i u svih 218 mjesnih odbora. Kao najveće kapitalne projekte u ovom mandatu Bandić je izdvojio Centar za gospodarenje otpadom kao najvažniji projekt, zatim proširenje Zračne luke Zagreb i izgradnja Kongresnog centra.
Milan BandićTreći najvažniji projekt je izgradnja žičare prema Sljemenu i zatvaranje prometa kako bi se Sljeme sačuvalo za buduće generacije. Najavio je i izgradnju Jarunskog mosta, denivelaciju rotora na Jankomiru, spajanje Radničke – punog profila na Domovinski most i početkom 2017. produljenje tramvajske pruge sve do Zračne luke.
Uvijek dobro raspoložen, Milan Bandić je spremno odgovorio i na brojna pitanja znatiželjnih slušatelja, a za kraj je pohvalio i Barbarinog ljubimca, psa Lolu te najavio da će sljedeći put na upoznavanje dovesti svog psa Rudija.

Foto: Press