fbpx

News Caffe: Razmazite nepce slasnim zalogajima!

Ukusno i fino…

Započnite dan uz ukusne sendviče, dođite u News Caffe koji će Vam razmaziti nepce

News CaffeNews Caffe je uz široku gastronomsku ponudu koju je do sada nudio uvrstio i nove okuse. Sendviči spravljeni od tune savršeni su za ljubitelje ribe, a ukusni prilozi koje po želji možete birati učinit će Vaš sendvič još slasnijim.
U stvaranju novog dizajna tuna sendviča zaslužan je tim savjetnika koji su spojili kulinarsku umjetnost i umjetnost vizualnog izričaja.

News CaffeNovi sendviči jedinstveni su po obliku i okusu, a možete ih jesti hladne ili zapečene. Uz novi sendvič od tune, kebabe od junetine, piletine i teletine te vege sendviča također možete probati i sočan Američki hot dog i sve to sve po pristupačnim cijenama. Poznato je kako su navijači i igrači hokejaškog kluba Medveščak redoviti gosti u News Caffe– u, no osim njih priliku da probaju ukusne zalogaje nisu propustili ni navijači Dinama.

News CaffeNaime, Bad Blue Boysi su nakon bombastičnog navijanja na malonogometnoj utakmici između Dinama i Siscije u Domu sportova posjetili News Caffe gdje su se osvježili uz hladna pića i okrijepili uz ukusne sendviče.
Sve novosti o omiljenom sendvič i kebeb grill- u možete pratiti i na Facebook stranici
Foto: Privatni album – News Caffe