fbpx

“Startaj Hrvatska” – okusite osvježavajuću priču

Ne propustite ove Nedjelje na “Startaj Hrvatska”

Sljedeća poduzetnička priča koju donosi „Startaj Hrvatska“ , jedinstveni projekt u suradnji SPAR Hrvatska i Nove TV koji pomaže poduzetnicima s idejama i vizijom donosi priču o mladom paru s Pelješca koji se usudio oblikovati budućnost po svojoj mjeri.

Gledatelji „Startaj Hrvatska“ imaju priliku saznati na koji je način nastao sladoled Croccantino i kako je osvojio prvo Orebić, a zatim turiste koje su ga ondje imali priliku kušati.

Marija Antunović i Ivan Borac od početka svoje veze sanjare o tome kako će jednog dana imati nešto svoje. Ideja za izradu prvoklasne ručno rađene slastice nastala je tijekom godišnjeg odmora 2013. godine nakon što su vidjeli kuću u kojoj su zamislili svoju slastičarnicu. Dok je Marija još bila u sanjarenju, Ivan je stvari preuzeo u svoje ruke.

– Povukao me do tamo, sve je bilo prekriveno papirima. On je provirio i rekao mi: netko se seli odavde. Pogledali smo se i u tom trenutku nam je došla ideja to je ta prilika, to je taj prostor – rekla je Marija.

I sada je tamo Croccantino, slastičarnica na njihovom rodnom poluotoku.

Marija Antunović iz Vignja na Pelješcu najveću je podršku dobivala od svog oca Željka, a prilikom pripremanja slastica još je od malih nogu pokazivala kreativnost.

-Mislim da je jako bitna vizija, upornost, htijenje, a moja Marija ima sve to – rekao je Željko.

Nakon što je završila srednju školu Marija je odlučila studirati ekonomiju u Zagrebu gdje je i upoznala svog sadašnjeg supruga Ivana. Bila je uvjerena da će postati direktorica marketinga neke velike korporacije. Poslovi kojima se bavila nakon fakulteta napravili su određene temelje za ono čime se bavi, ali joj je nedostajalo nešto njezino. Upravo je u tom trenutku natrag na pozadinu isplivala njezina kreativnost.

Kako je došlo od ideje do realizacije te koje su se sve prepreke našle na putu do ostvarenja snova i plasiranja Croccantina na police SPAR Hrvatska, gledatelji imaju priliku saznati u nedjelju, 9. listopada u 16 sati  na Novoj TV„Startaj Hrvatska“.

Foto: Press – Nova TV