fbpx

Brojni poznati na obilježavanju pet godina branda Solgar

Richard A. PasswaterSinoć je u luksuznoj Smaragdnoj dvorani hotela The Regent Esplanade obilježena petogodišnjica prisutnosti branda Solgar na hrvatskom tržištu. Svi uzvanici imali su prilike uživati u zanimljivim predavanjima doktora znanosti Richarda A. Passwatera, svjetski poznatog biokemičara i doc.dr.sc. Darija Rahelića, predsjednika Hrvatskog društva za dijabetes i bolesti metabolizma. Nakon što su publici prezentirane znanstvene spoznaje o pozitivnim učincima korištenja dodataka prehrani, SALVUS d.o.o., generalni zastupnik branda Solgar, počastio je sve prisutne dvosatnim Massimovim koncertom.
Benefite korištenja dodataka za prehranu uzvanicima su u svojim predavanjima izložili vrsni stručnjaci Richard A. Passwater, Ph.D. i doc. dr. sc. Dario Rahelić. Richard A. Passwater autor je preko 40 knjiga i 500 članaka o zdravoj prehrani i dodacima prehrani te je pionir na području izučavanja pozitivnog djelovanja antioksidativnih nutrijenata. Uzvanicima je održao zanimljivo predavanje o Mimi Vurdeljaulozi nutrijenata u procesu starenja. Predavanjima i raspravom suvereno je moderirala mag. pharm., nutriciolog Mimi Vurdelja, voditeljica programa prehrane i zdravstvene skrbi vrhunskih sportaša u Hrvatskom olimpijskom odboru.
Nakon prigodnog domjenka, prisutne je svojim dvosatnim koncertom oduševio Massimo izvevši svoje najveće hitove. Na koncertu i predavanjima su uživali i dr. med. Sanja Boras, spec. ginekologije i porodništva iz Poliklinike Nole, dr. sc. Romana Kajfež i dr. sc. Tanja Kajfež Novak, vlasnice tvrtke Clinres – farmacija, hrvatski nogometni reprezentativac i zvijezda Intera Mateo Kovačić te mnogi drugi.

Fotogalerija: [nggallery id=282]