fbpx

Vanja Mamić: Volim kupovati baš sve!

Šopingholičarka…

Vanja Mamić obožava lijepe torbe, cipele, traperice i trenirke

– U ormaru bih trebala imati, kao prvo red…haha. Naravno dobre cipele i torbu koji su osnova svega, zatim dobre traperice i dobru jaknu. Sve drugo se može izvući detaljima – otkrila je Vanja Mamić za portal Scena.hr. Lijepa poduzetnica nastavlja u šaljivom tonu.

Vanja Mamić

– A u torbici imam nekoliko kartica i sjajilo za usne – kazala je kroz smijeh. Vanja slobodno vrijeme najradije provodi u trenirkama.
– Imam ih toliko da ne znam niti broj. Obožavam biti slobodna i da me ništa ne smeta i steže. Recimo, štikle volim nositi samo kad sjedim u restoranu, to je za mene čisto mučenje i da mi je vidjeti onoga tko ih je izmislio. Imam sreću da sam visoka pa i u tenisicama mogu u večernji izlazak – istaknula je poduzetnica. Vanja je prava šopingholičarka.
– Volim razgledavati i kupovati sve, baš sve. Od namirnica za ručak do narukvica. Prije sam više uživala u tome, a sada često kupujem preko interneta jer mi to oduzima vrijeme koje mogu kvalitetnije provesti. Ali volim imati doma u ormaru sve. Volim vidjeti lijepo odjevenu osobu. Prije sam mogla danima obilaziti trgovine, no prioriteti se ipak s vremenom mijenjaju – ispričala je. Vanja rado nosi odjeću s potpisom dizajnerice Kristine Burje.

Vanja Mamić

– Kad je u pitanju styling, jedino moja djeca imaju pravo komentirati i njih rado poslušam jer oboje imaju nepogrešivo oko – naglasila je Vanja.

Foto: Privatni album – Vanja Mamić