fbpx

The Voice: 12 Kandidata u live emisiji!

HRT…

The Voice – Najljepši glas Hrvatske – tko prolazi u top 16

The VoiceProšle subote nastupilo je dvanaestero natjecatelja, a mentori i publika odlučili su kojih osmero pjevača ostaje u natjecanju. Danas će u showu ‘The Voice‘ nastupiti još dvanaestero natjecatelja, po troje iz svakog mentorskog tima. Gledatelji i slušatelji će nakon nastupa svakog trojca imati po 5 minuta za telefonsko glasanje. Natjecatelj s najviše glasova publike ostaje u showu, dok Voiceod preostalo dvoje mentor bira tko nastavlja put prema tituli najljepšeg glasa Hrvatske.
Mentor Ivan Dečak odlučio je da u drugoj emisiji uživo nastupaju Marin Jurić Čivro, Iva Gortan i Dario Došlić.
– Očekujem da ću u nastupu uživo dati sve od sebe i nadam se da ću dirnuti sve ljude koji me slušaju – rekao je Marin i dodao da mu je sudjelovanje u natjecanju pomoglo da se nauči opustiti prije nastupa.
– Biti u publici tijekom prve emisije uživo bilo mi je jako emotivno. Svi su me natjecatelji iznenadili, od prvog do zadnjeg. Odlični su bili! – rekla je Iva koja se nada da će tijekom svog nastupa uspjeti ostati pribrana.
– Ne smijemo se previše pouzdati u to što smo dobri pjevači. Moraš na svakoj probi i na svakom nastupu dati maksimum, očekivati najbolje, ali ne biti previše samouvjeren – rekao je Dario.
VoiceTim mentora Tonyja Cetinskog predstavit će Iva Ajduković, Jure Brkljača i Božidarka Matija Čerina.
– Ako na nastupu uživo budem pjevala kao na prvoj tonskoj probi, bit ću prezadovoljna – rekla je Iva i dodala da joj je dosad najveći izazov bio dvoboj jer je bila bolesna i imala visoku temperaturu.
– Na probama imamo podršku drugih natjecatelja i to je super. Imati najbolji bend u Hrvatskoj iza sebe je super osjećaj. I na probi ima treme, ali bit će to dobro na kraju – rekao je Jure.
– Pjevati s ovakvim bendom, na ovakvoj pozornici – to je ogromna stvar. To se ne može svaki dan doživjeti – rekla je Božidarka kojoj je promatranje prvih nastupa uživo bilo stresno jer joj je bilo stalo da izvedbe njenih kolega budu uspješne.
VoiceIz tima Indire Levak nastupit će Tomislav Užarević, Mateo Resman i Ana Opačak.
– Teško mi padnu rastanci s natjecateljima, pogotovo prošle subote kada smo nakon emisije bili na after partyju. Tamo su tek suze tekle u potocima. Ali što se tiče cijele naše ekipe na ‘The Voiceu’, za nas je ovo natjecanje tek početak. Ovi ljudi koje sam upoznao i buduća suradnja s njima jako me vesele – rekao je Tomislav.
– Povezanost s drugim natjecateljima – to je nešto nevjerojatno. Ta ‘vibra’ među nama je predivna – rekao je Mateo koji se nada da će uspjeti energiju pjesme prenijeti na publiku.
– Ništa mi nije teško kad se radi o ovom showu, sve dosad mi je jedna vesela avantura, od poznanstava s ljudima, do druženja prije, tijekom i nakon probi – rekla je Ana koja je oduševljena fundusom kostima i garderobe HRT-a.
VoiceEmisiju će zaključiti tim Jacquesa Houdeka, a nastupit će Egon Marić, Dino Petrić i Pjerino Ružević.
– Sad kad smo vidjeli kako nastupi uživo izgledaju i što možemo očekivati, bit će nam puno lakše. Tada me trema ‘pucala’, a nadam se da na nastupu neće – rekao je Egon koji želi biti zadovoljan izvedbom, bez obzira na odluku publike i mentora.
– Prošle subote je uzbuđenje bilo veliko jer smo došli podržati svoj tim, ali i ostale natjecatelje, pa sam se pokušao zamisliti u njihovoj situaciji – rekao je Dino koji se nada u svom prvom nastupu uživo dostojno iznijeti pjesmu.
– U prvoj emisiji uživo su me svi iznenadili, pogotovo Nina Kraljić koja je cijeli show dignula na neki drugi nivo i ne znam tko taj nivo sada može pratiti – rekao je Pjerino koji želi biti zadovoljan svojim nastupom i ispuniti očekivanja mentora.
Mjesto među najboljih 16 pjevača prošle subote osigurali su Alen Bičević i Sara Barbarić iz tima Tonyja Cetinskog, Nina Kraljić i Ema Gagro iz Jacquesovog tima, Bruna Oberan i Karlo Cvetković iz Indirinog tima, te Elena Stella i Mahir Kapetanović iz tima Ivana Dečaka.
Emisija je na rasporedu danas, 28. ožujka na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20,00 sati.

Foto: Dario Njavro za HRT