fbpx

U 5.com Dubravka Šeparović Mušović i Sreten Mokrović

Dubravka Šeparović Mušović i Sreten Mokrović gosti su ovotjedne emisije 5.com s Danielom

Ovoga petka Danieli Trbović u goste stižu Dubravka Šeparović Mušović, nagrađivana mezzosopranistica i prvakinja opere Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i Sreten Mokrović, poznati i nagrađivani glumac, član Zagrebačkoga kazališta mladih.

Dubravka Separovic

Dubravka Šeparović Mušović će govoriti o svojem Orfeju u “novom normalnom”. Otkrit će kako je završeni studij Arhitekture utjecao na poimanje glazbe i kako je završavalo “mi mi mi” zagrijavanje glasnica. Saznat ćemo zašto je dobila nadimak schnitzelfrau , zašto kaput nosi i ljeti na probe te je li žena – tigrica.

Sreten Mokrović

U emisiji 5.com s Danielom, Sreten Mokrović će govoriti o ulozi lava u Čarobnjaku iz Oza i o akciji ispisivanja iz gimnazije kao pripreme za studij glume. Gledateljima će otkriti je li kad zakasnio na predstavu, o dobrobiti perike te o Izlazu za zatvor. Saznat ćemo sve o specijalizaciji Mokrovića za mokre poslove u obitelji.

Dubravka Šeparović Mušović otpjevat će ariju iz opere Orfej i Euridika “Che faro senza Euridice” te pjesmu “Prijatelji stari gdje ste”.

Emisija 5.com s Danielom na rasporedu je u petak 28. svibnja u 23.40 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Foto: Press Renato Branđolica za HRT