Ivan Perišić: Sve poštujemo, ali nikoga se ne bojimo
By redakcija On 24 lip., 2018 At 01:25 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Svjetsko prvenstvo…

Ivan Perišić– Većini je igrača ovo četvrto veliko natjecanje u nizu. Sada imamo još više iskustva, a prije dvije godine u Francuskoj nedostajalo je sreće protiv Portugala. Nadam se da će se sreća okrenuti na našu stranu, premda uz ovakve igre, ovo zalaganje i naš rad na treningu sve je moguće. Ova se generacija često uspoređuje s onom iz 1998. godine, oni su stvarno napravili čudo. Gledao sam u Omišu naše igrače u Francuskoj i bio mi je san doći na tu scenu. Nadam se da ih sada možemo dostići, svi smo spremni za tako nešto – rekao je Ivan Perišić.
Ivan Perišić vjeruje kako hrvatska nogometna reprezentacija ima još mnogo toga za reći na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. A o kvaliteti veznog reda i sastavu za Island Ivan je rekao:
– Veliki klubovi ne mogu bez naših veznjaka, što znači da su svjetske klase, a ovdje su potvrdili da su na potrebnoj razini. Nadamo se da će tako i nastaviti, kako bismo mogli otići što dalje na Svjetskom prvenstvu. Protiv Islanda imamo privilegiju odmoriti igrače, paziti na kartone, sve to može biti bitno u nastavku natjecanja. Ne bih volio pričati o osmini finala, svejedno nam je tko će doći. Sve poštujemo, ali nikoga se ne bojimo. Nismo došli u Rusiju kao favoriti jer 20 godina nismo skoro ništa napravili. No, samo treba ovako nastaviti, prvi smo korak napravili i želimo što dulje ostati na ovom turniru. Ne pobjeđuje se Messi svaki dan 3:0. Nekima smo možda bili favoriti iz sjene, ali moramo ostati koncentrirani – zaključio je Ivan Perišić.
Hrvatska svoju treću utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, igra u utorak 26. lipnja 2018. godine s početkom u 20.00 sati, na Donu na stadionu Rostov Arena.

Foto: Press – HNS

comment closed