fbpx

Benjamin Iličić, Marko Antolković i Transform crew u finalu

Supertalent…

Transform crewNakon druge polufinalne emisije Supertalent dobio je novih troje finalista. Transform crew i Marko Antolković osvojili su najveći broj glasova publike, a žiri je za trećeg finalista odabrao Benjamina Iličića.
Majin zlatni gumb – plesna skupina Transform crew oduševila je žiri i publiku svojom moćnom koreografijom, a najponosnija na njih bila je Maja:
– Ja sam toliko ponosna, sretna, sad sam tako gladna od nervoze! Toliko je bilo suludo dobro, presavršeno!
Davor je odlučio njihov nastup opisati s tri riječi: mračno, moćno i emotivno.
– Ja sam gledala jednu uznemirujuću plesnu priču, ja sam gledala moćnu gomilicu ljudi koja ne pleše, već živi plesnu umjetnost. Naprosto vrlo često pomislimo da kostimi, rasvjeta, glazba, tekst su šminka na van koja će publiku zavarati, vama sve navedeno ni ne treba. Suštinski svaki od vas na ovoj sceni je bezobrazno talentiran! – pohvalila ih je Matina.
Marko AntolkovićMartinin zlatni gumb, čudesni kontratenor Marko Antolković, nastupio je s pjesmom Barcelona Montserrat Caballe & Freddie Mercury i još jedanput dobio ovacije žirija i publike.
– Ovo je takva svjetska senzacija, ovo je nešto nakon čega će Supertalent global gorjeti! Markov talent je svjetskih razmjera, Mislim da je Supertalent samo jedna mala odskočna daska za sve ono što će uslijediti u tvom životu! – ponosna je bila Martina.
Janko je rekao da je bez teksta i pohvalio Benjamin Ilicicnjegov polufinalni nastup, a Davor je poželio da pjeva u svakoj emisiji.
Natjecatelj koji ruši predrasude, Benjamin Iličić, priredio je pravi spektakl.
– Ja sam u šoku! Mi smo vidjeli kakav si ti majstor, ali ovakav skok u nastupu, to je nevjerojatno! Ovo je bilo ludilo što si napravio, fantastično! – komentirao je Janko, a Martina se složila s njim.
– Ovo je možda bio jedan od top tri najboljih nastupa koje sam vidjela u Supertalentu. Ti si toliko suludo talentiran, tebi je nebo granica, vjeruj mi! – oduševljena je bila Maja, a Davor je zaključio kako će mu nakon ovog nastupa i nogometaši zavidjeti.

Foto: Press