fbpx

Dog friendly projekcije na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Zagreb…

Veliki završetak sezone 2018. na Ljetnoj pozornici Tuškanac – Dog friendly projekcije

Hotel ArtemisTjedan na Ljetnoj pozornici Tuškanac započinje danas, u utorak 4. rujna, komedijom U mrtvom kutu. Collin mora izdržati još tri dana uvjetne kazne kako bi dobio priliku za novi početak. On i njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva, problematični Miles, rade u tvrtki za selidbu, ali kada Collin svjedoči policijskoj pucnjavi, njihovo prijateljstvo će biti pod velikim iskušenjima.
U srijedu, 5. rujna putujemo u budućnost u društvu Jodie Foster. Hotel Artemis smješten je u Los Angeles, u 2028. godinu. Ceste su neprohodne, traje najstrašnija pobuna u povijesti L.A.-a, a usred tog kaosa – i pljačka banke. Jedina nada za spas je Hotel Artemis u kojem vrijede posebna pravila.
dog friendlyRazmaženog mopsa Patricka upoznat ćemo u četvrtak, 6. rujna u istoimenoj britanskoj komediji. Mlada učiteljica Sarah Francis vodi pomalo kaotičan život. Ono što joj u životu najmanje treba jest briga o nekome. No, Sarina baka ostavi joj nešto što slini, hrče i jede iz kuhinjskog smeća – vrlo razmaženog mopsa Patricka.
Petak, 7. rujna rezerviran je za Pravednik 2, nastavak filmskog hita o uroti i osveti iz Dog friendly2014. godine. Robert McCall (Denzel Washington) nastavlja raditi ono što najbolje zna – boriti se za pravdu i spašavati one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik kreće u osvetnički pohod.
Veliki završetak sezone 2018. Ljetne pozornice Tuškanac u subotu, 8. rujna proteći će u znaku Abbinih hitova i hit mjuzikla Mamma Mia: Here We Go Again.
Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21.00 sati, osim projekcije filma Mamma Mia: Here We Go Again u subotu, 8. rujna koja počinje u 20.00 sati. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 19:30 h po cijeni od 30.00 kuna.
Projekcije su dog-friendly.

Foto: Press