fbpx

Davor Bienenfeld u odličnom društvu za Valentinovo!

Savršen provod…

Kako zamišljate savršeno Valentinovo? Zasigurno u društvu voljene osobe, ali i uz čašicu dobrog vina. Ili samo uz čašicu dobrog vina. I samci i zaljubljeni imali su priliku uživati u vrhunskim Meneghetti vinima na partyju održanom na samDavor Bienenfeld dan Valentinova, 14.12. u Vip Travel Caffeu, mjestu koje je postalo sinonim urbane gradske scene.
Valentinovo u Vip Travel Caffeu u odličnom društvu proveli su Davor Bienenfeld uspješni mladi zagrebački poduzetnik i osnivač Binimoto sushija, take away lanca koji je osvojio metropolu, sa suprugom Annom Lenom te ocem Jakovom Bienenfeldom, vlasnikom informatičke tvrtke VIP Data koji je stigao u pratnji supruge Martine, voditeljice Odsjeka za turizam u Gradskom uredu za gospodarstvu.
U slavlju su im se pridružili i Nikky Vuksan, sportski menadžer, Josip Davor BienenfeldŠelendić, poduzetnik, a cijelom je događaju nazočila i glumica Mia Begović, koja je od jednog poznatog obožavatelja dobila na poklon crvenu ružu.
Meneghetti vina, sinonim za kvalitetu vina na prostoru Hrvatske čemu svjedoče i brojne nagrade na svjetskoj razini, domaće su zaljubljenike u probrane okuse već odavno razmazili svojom kvalitetom. Vinarija Meneghetti nastavlja tradiciju proizvodnje najboljeg vina i ulja koja u Istri potječe još iz doba Rimljana. U vinima Meneghetti rado uživaju mnogi poznati Hrvati što najbolje svjedoči o kakvim se okusima radi.

Foto: Press