fbpx

Davor Dretar Drele: Kod mene više nema milosti, nema labavo!

Farma…

Uz Miu Kovačić i Davor Dretar Drele u šestoj sezoni Farme

Davor Dretar Drele– Jako sam radostan! Sada sam se promijenio kao što se može i vidjeti, idem češće u teretanu, ja sam jedan potpuno drugi čovjek, kod mene više nema milosti, nema labavo! Ove godine će svim natjecateljima biti jako teško sa mnom – otkrio je Drele kakva će biti njegova voditeljska uloga u novoj sezoni Farme te zaključio:
– Kao što je to svojedobno rekao Winston Churchill – krv, znoj i suze!
Poznati televizijski i radijski voditelj, Davor Dretar Drele, vraća se svojim ‘korijenima’. Nakon što su ga gledatelji pratili u prvoj i trećoj sezoni Farme 2008., odnosno 2010. godine, Davor Dretar Drele ponovno preuzima voditeljsku palicu, pa ćemo ga tako uz Miu Kovačić gledati u šestoj sezoni reality showa u Hrvatskoj.
Osim Mie i Drele, svakog tjedna farmere će, već tradicionalno, posjećivati mentor Joža koji će ih nadzirati, savjetovati, kritizirati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati njihov rad. Svojim radom i upornošću farmeri će u trajanju od četiri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos do pola milijuna kuna. Kako će izgledati njihova borba, život, suživot i opstanak na farmi gledatelji će imati priliku pratiti uskoro na Novoj TV.

Foto: Press