fbpx

Genijalna detektivska trilogija Jack Irish

Jack Irish

Tri nagrađivana filma o privatnom detektivu Jacku Irishu stigla su na Pickbox NOW. Jack Irish – Nenaplaćeni dugovi (Bad Debts, 2012.), Crna plima (Black Tide, 2012.) i Žarište zločina (Dead Point, 2014.) oduševit će vas savršenom kombinacijom detektivske zagonetke, neobične akcije i autentičnog humora.

Jack Irish

U glavnoj ulozi u seriji Jack Irish nalazi se australski glumac Guy Pearce, a glumi bivšeg odvjetnika koji sada radi kao privatni detektiv i skupljač dugova.

Filmovi o Jacku Irishu temelje se na popularnim detektivskim romanima Petera Templea, koji je nagrađen za najbolje kriminalističke romane.

Radnja je smještena u Melbourneu u Australiji, isprepletena Jackovom osobnom pričom i supruginim ubojstvom, s naglaskom na slučajevima na kojima radi kao privatni detektiv.

Nenaplaćeni dugovi (Bad Debts)

Jackov bivši klijent želi njegovu pomoć, no Jack nije zainteresiran jer još pati zbog suprugina ubojstva. No tog istog klijenta uskoro ubiju, što natjera Jacka da preispita svoju prošlost za koju je mislio da ju je napustio zauvijek.
GLEDAJ ODMAH

Crna plima (Black Tide)
Jacku ne nedostaje prijatelja, no njegovih je članova obitelji vrlo malo. Njegova je supruga ubijena, a s ocem nema nikakav odnos. Kad s njim kontaktira Des Connors, posljednja veza između njega i oca, tražeći da mu pomogne pronaći njegova nestalog sina, Jack je vrlo sretan što mu može pomoći. No katkad sinovi nestanu s razlogom…
GLEDAJ ODMAH

Žarište zločina (Dead Point)
Visokopozicionirani sudac unajmi Jacka da pronađe misterioznu crvenu knjigu. Jack prihvati posao, što ga odvede u svijet vlasnika seks-klubova, krijumčara droge i zloslutnih ubojica.
GLEDAJ ODMAH

Foto: Press