fbpx

Dramska serija Raskid od 1. studenog na malim ekranima

HRT…

Dramska serija Raskid u trajanju od šest epizoda

RaskidHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 1. studenog na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.40 sati započinje s prikazivanjem izvrsne dramske serije Raskid u trajanju od šest epizoda.
Serija istražuje ostavštinu ljubavi, gubitka i rastave, a scenarij je napisala Emmyjem i Baftom nagrađivana Abi Morgan. Glavna protagonistica serije je Hannah Defoe, izvrsna brakorazvodna odvjetnica. Sretno je udana i uspješna u karijeri te preuzima slučajeve bogatih i poznatih pripadnika Raskidlondonske elite.
Radi za obiteljski ured s impresivnom majkom Ruth i tvrdoglavom mlađom sestrom Ninom. To su moćne žene u potpeticama koje mnogo riskiraju.
No Hannah prelazi u konkurentski ured i ponovno se povezuje s jedinim muškarcem zbog kojega je ikad posumnjala u svoj brak. A kad se nakon 30 godina vrati Hannin otuđeni otac, ponovno se rasplamsa toksična zavada između njezinih roditelja.
Obitelj Defoe prisiljena je suočiti se sa svojom slomljenom prošlošću, a istodobno se i Hannin brak počinje raspadati. Njezin suprug Nathan ima svojih mana, ali svaka priča ima dvije strane. Kad je obiteljsko pravo obiteljski biznis, slučaj je uvijek kompliciran.
Raskid – Uloge: Nicola Walker (Hannah), Annabel Scholey (Nina), Fiona Button (Rose), Deborah Findlay (Ruth), Stephen Mangan (Nathan), Anthony Head (Oscar), Berry Atsma (Christie).

Foto: Press