fbpx

Druga sezona serije Varalice

Zagreb…

Druga sezona serije Varalice od subote na HRT-u

VaraliceHrvatska radiotelevizija (HRT) od subote, 15. kolovoza 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 23:20 sati započinje s ponovnim prikazivanjem serije Varalice.
U drugoj sezoni serije Varalice Pustolovine se nastavljaju i pratimo Maddiena nastojanja da ponovno vrati svoj stari život nakon što je s troje prevarenih pobjegla od svoga bivšeg suradnika Maxa (Brian Benben) i agenta FBI-a Patricka (Stephen Bishop).
VaraliceNo u svojim nastojanjima da se uklopi u novu normalu, Maddie brzo shvaća da život varalice nije bio ni blizu toliko težak kao što je teško ostaviti ga iza sebe. Baš kada su Ezra, Richard i Jules polako ovladali umijećem varanja, nepredvidivi ih događaji odvode u ludu pustolovinu.
U međuvremenu Max, Doktor (Ray Proscia) i Patrick smišljaju osvetu. Rizik je veći no ikad, stoga Maddie i njezine tri žrtve, a sada suradnici, moraju neprekidno biti jedan korak ispred žele li ostati na slobodi.
U prvoj epizodi u nastojanju da prodaju prsten koji su u prvoj sezoni ukrali Richardu, skupina prevarenih uputila se u Richardov rodni grad. Maddie uviđa da je ostaviti prošlost iza sebe puno teže no što je mislila.

Foto: Press