fbpx

Ecija Ivušić: Ljubav je u Sesvetama

Five Star Outlet…

Volim uštedjeti, zašto bismo plaćali više ako je proizvod u ponudi outleta dobar i kvalitetan, rekla je Ecija Ivušić

Ecija Ivušić– Velika sam ljubiteljica svih kozmetičkih proizvoda, pogotovo make up-a pa ćete me ovdje viđati često. Volim se uređivati i lijepo odijevati, a šminka mi je oduvijek velika strast. S obzirom da je zbog posla kojim se bavim koristim svakodnevno, uvijek pazim da su proizvodi koje nanosim na lice visoke kvalitete. U šminkanju sam poprilično vješta jer sam mnogo naučila od profesionalnih vizažista s kojima često surađujem, a Five Star Outlet ću i njima rado preporučiti – rekla je Ecija Ivušić.
Svečano otvaranje velikog Five Star Outleta ovog tjedna u Sesvetama privuklo je više od 2000 kupaca, ali i brojna poznata lica, među kojima su se našle glumica Ecija Ojdanić, voditeljice Ecija Ivušić, Vanja Halilović, Ana Mišćević, Antonija Stupar Jurkin i Ana Alavanja, a dobrom raspoloženju koncertom je pridonio Sandi Cenov.
Edita MiseričBeauty segment ponude outleta toliko je oduševio voditeljicu Eciju Ivušić da je na otvaranju u šali istaknula kako je potpuno zaljubljena u proizvode koje je pronašla u ponudi. Zbog toga će, najavila je, puno češće navraćati do Sesveta.
Ponuda outleta svidjela se i voditeljici RTL-a Editi Miserić, koja je na otvaranju ujedno otkrila da se uskoro vraća na male ekrane.
– Na posao se vraćam u lipnju, najvjerojatnije u Exkluziv. Jako se veselim povratku na male ekrane, samo se malo pribojavam razdvajanja od sina, jer se još nismo odvajali – iskrena je bila voditeljica Edita Miserić.
– Oduševljena sam ponudom i cijenama. Budući da sam majka jednogodišnjeg dječaka, sva moja pažnja usmjerena je na dječju opremu, čega ovdje ima na pretek, tako da ću se sigurno vraćati – kazala je Miserić.
Kako je pak istaknula glumica Ecija Ojdanić, prilikom kupovine od cijene joj je puno važnija kvaliteta proizvoda.
Ecija Ojdanic– Ne volim kupovati stihijski jer onda kupim i ono što mi ne treba. Trudim se isplanirati kupnju i zato mi ovakva mjesta, s toliko velikim izborom proizvoda, jako odgovaraju. Kada govorimo o outletima, prva asocijacija mi je, naravno, ušteda. Volim uštedjeti, zašto bismo plaćali više ako je proizvod u ponudi outleta dobar i kvalitetan – rekla je Ecija Ivušić.
Podsjetimo, Five Star Outlet na čak 1200 četvornih metara prodajnog prostora u zgradi bivšeg Europatradea objedinio je ponudu vodećih svjetskih brendova u segmentu parfumerija, drogerija, proizvoda za kućanstvo i tehnike, a cijene cjelokupnog asortimana trajno su snižene od 30 do 50 posto.
Five starsU bogatom asortimanu nalaze se brojni vodeći svjetski brendovi poput, primjerice, Loreala, Nivee, Max Factora, Make Up Revolutiona ili pak Rossmana, kvalitetnog i popularnog njemačkog brenda, koji se tako prvi put našao na policama neke hrvatske trgovine.
– Outlet smo pokrenuli s namjerom da kupcima u Hrvatskoj ponudimo najkvalitetnije njemačke proizvode po najnižim mogućim cijenama. S obzirom na više od 2000 kupaca koji su nas danas posjetili, što znači da je interes ogroman, mislim da smo uspjeli pokazati u kolikoj mjeri hrvatskom tržištu nedostaje ovakva ponuda – kazao je na otvaranju osnivač i vlasnik Five Star Outleta Franjo Šarić, dodajući da je u pitanju outlet u punom smislu te riječi te da kupci lako mogu prepoznati kvalitetu ponude.

Foto: Press