fbpx

Profokus: Održan prvi Masterclass Euphoria Vol. II

Učilište Profokus

Na Zagrebačkom Velesajmu prošlog petka u sklopu BEAUTY & HAIR EXPO 2022. pred punim auditorijem, održan je prvi Masterclass Euphoria Vol. II, za srednjoškolce, u organizaciji Učilišta Profokus.

Profokus

Tema masterclassa su bili aktualni trendovi inspirirani serijom za mlade, Euphoria, koja i u drugoj sezoni obara gledanost upravo radi modernih, kreativnih i trendy stylinga te make up lookova.

Profokus

Stručnjaci iz beauty područja su na izuzetno zabavan i interaktivan način prezentirali skin care trendove te make up-u i hair style novosti.

Martina Kallos

Tako je Martina Kallos, vlasnica uspješnog salona Kallos Lash Studio & Academy uživo prezentirala jedan od popularnih načina za osvježavanje izgleda lica, a to je brow lift tehnika, Josip Križnjak, poznati frizer stilist, komentirao je trendove u hair stylingu, a Kristina Atletić, mentorica vizažizma u Učilištu Profokus, govorila je o trendovima u make up-u.

Profokus

Oduševljenje među prisutnima izazvao je dolazak popularnog influencera Marka Cuccurina, koji je obrazovanje za vizažistu završio upravo u Učilištu Profokus te je pričao o svom poslovnom putu kao vizažist i influencer.

Marco Cuccurin

Svi predavači su nesebično podijelili male tajne zanata, kao i sve o počecima karijere i važnosti daljnjeg obrazovanja, a ti savjeti su bili od velikog značaja svima prisutnima, zainteresiranima za nastavak karijere upravo u beauty sektoru.

Foto: Press Profokus – Zvonimir Ferina