fbpx

Kriminalistička serija Endeavour, mladi Morse od nedjelje na HRT

Na TV…

Shaun Evans mladi je detektiv Endeavour Morse!

EndeavourHrvatska radiotelevizija (HRT) od nedjelje, 5. srpnja na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 10:30 sati počinje s prikazivanjem kriminalističke serije Endeavour, mladi Morse. Ova izvrsna britanska kriminalistička serija vraća nas u prošlost jednog od nezaboravnih televizijskih likova i razotkriva nam kako je počela karijera kasnije slavnog inspektora Morsea.
Shaun Evans mladi je detektiv Endeavour Morse! Izvrsnom interpretacijom slavnog lika Colina Dextera Evans omogućava gledateljima da saznaju više o prošlosti detektiva slavnog po ljubavi prema križaljkama, klasičnoj glazbi, engleskom pivu i klasičnim automobilima.
Četvrta sezona (1967.) počinje jedva dva tjedna od događaja na kraju treće sezone. Oksfordski plavci pokušavaju nastaviti osobni i profesionalni život. Pred njima je 1968., godina promjena koja će poremetiti privatni i profesionalni život Endeavouru i njegovim kolegama.
U Oxfordu zločin ne spava, i tim opet rješava tajanstvene i zanimljive slučajeve ubojstva, pohlepe i prijevare. Uspon organiziranog kriminala prijeti da će zauvijek promijeniti Oxford. A kad 1968. završi, hoće li život u policijskoj postaji u Cowleyju ikad opet biti isti?

Foto: Press