fbpx

Igor Barberić: Koliko mi je veganstvo promijenilo život

Zagreb…

Igor Barberić priprema cupcakes na ZeGeVegeu!

Igor Barberić– Dugogodišnjim veganskim stažem shvatio sam da je najbolji put za promociju veganskog načina života putem želuca. Na radionici 7. rujna 2018. u 13.00 sati, osim ukusnih veganskih cupcakes, rado ću podijeliti i ostale savjete za kuhanje bez namirnica životinjskog podrijetla te otkriti kako je lako živjeti veganski i koliko mi je veganstvo promijenilo život – poručuje Igor Barberić.
Ako ste među onima koji se pronalaze u izreci:
– Na možeš kupiti sreću, ali možeš kupiti sastojke za cupcake, a to je gotovo ista stvar’ i među onima kojima savršeni slatki kolač u papirnatoj košuljici ukrašen glazurom može izmamiti osmijeh i u najcrnjim danima, nemojte propustiti priliku posjetiti ZeGeVege festival 7. i 8. rujna 2018. na zagrebačkome Trgu bana Jelačića. Igor Barberić, poznati koreograf, redatelj i stalno lice ekipe ‘Tvoje lice zvuči poznato’, zamutit će 7. rujna u 13.00 sati čak tri veganske varijante popularnih cupcakes.
Posjetitelji će imati priliku kušati ih, ali i dobiti konkretne savjete kako da ih sami, bez puno truda i bez skupih sastojaka, naprave doma. Igor će pričati i o tome kako je postao vegan, što to za njega znači i kako sve promovira veganstvo u svojem svakodnevnom životu. Naime, iza njega je već 18 godina vegetarijanstva, a na veganstvo se odlučio prije devet godina kada je shvatio da životinje pate i zbog mlijeka, jaja i sira te da je takav način života najzdraviji i najodrživiji za planet.

Foto: Press