fbpx

Indira Vladić ‘guštala’ u ukusnoj hrani na Street Food Festivalu!

Milan BandicElegantna i nasmijana Indira Vladić među prvima je došla podržati prvi Street Food Festival u Hrvatskoj koji je danas otvorio svoja vrata duž prolaza Varšavske 16a u Zagrebu. Na jelovniku Street Food Festivala građani su kušali BBQ chickenwings, ukusnu piletinu u kikirikiju i tradiocionalni indijski burek. A ponudom se oduševila i pjevačica.
– Fenomenalna ideja i ovo treba popularizirati. Došla sam u odličnom društvu i jedemo cijeli dan. Zaista uživamo u ovoj suboti. Ja ću krenuti redom, sve ću kušati. Probat ću i indijski burek, a s pivom se mora sve zaliti. Baš je ‘gušt’ – nahvalila je pjevačica Street Food Festival. Lijepa pjevačica, kaže, da je hedonist i gurman.
Street Food Festival– Kad vidiš na stolu puno ukusne hrane nekad je teško odoljeti. Ja sam u režimu prehrane, ali da mi ponudiš kulen, ja bih rekla okej! – danas ću popustiti kočnice i probat ću kulen pa gdje ‘puklo da puklo’. Ali postoje dani kad shvatim da sam pretjerala, dobila koji kilogram i povući ću ručnu te ću malo više paziti na prehranu. I tako stalno balansiram – istaknula je iskrena Indira. Otkrila nam je i kako pazi na svoj glas.
– Dan prije koncerta nema tulumarenja ni alkohola. U karanteni sam – kazala nam je Indira.
Pjevačica grupe Colonia ljeto je provela radno, a veseli se i jeseni jer snima novi hit sa ‘Sinovima ravnice’.
Street Food Festival podržao je i gradonačelnik Milan Bandić. Gradonačelnik nam je tom prilikom otkrio da se u kuhinji snalazi poput ‘Golog kuhara’.