fbpx

Sve je spremno za Zagreb Winter Cup

Zagreb…

Zagreb Winter Cup– Za nas mlade igrače ovo je najjači turnir gdje se netko može dokazati u svojoj kategoriji. Ove godine ostalo je četvero igrača koji su igrali finale – Stipić, Delač, Pučar i ja. Ostalo smo našli dobre igrače koji su ove godine opet izlazno godište. Imamo solidnu momčad, a na golu nam je odličan Marko Vuković koji je bio jedan od vratara na Socca Ligi prvaka u Poreču. Mislim da ćemo i ove godine biti dobri, ali do kud ćemo dogurati – to ćemo vidjeti. Nadam se da ćemo doći barem do završnice – rekao je o Zagreb Winter Cupu Karlo Pagadur koji je s MNK MC Plus iz Svete Nedelje lani osvojio U-21 turnir.
Uskoro počinje MC Plus Zagreb Winter Cup – najjači futsal turnir za žene te najmasovniji u kategorijama U-17, U-19 te U-21. Ove godine na turniru će nastupiti preko 90 ekipa, a ždrijeb će se održati večeras u prostorijama Nogometnog Centra Šalata na Zagrebačkom Velesajmu s početkom u 18.30 sati.
Utakmice će se i ove godine odigravati u Nogometnom centru Šalata, a od četvrtfinalne faze natjecanja turnir će preseliti u Sportsku dvoranu u Novom Jelkovcu, a dio utakmica bit će prenošen i u programu Sportske televizije.

Foto: Press