fbpx

Potresna ispovijest žrtve seksualnog nasilja

Puls donosi potresnu ispovijest žrtve seksualnog nasilja

U četvrtak 19. studenoga 2020. godine u 21.00 sat na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) magazin Puls donosi potresnu i šokantnu ispovijest žrtve seksualnog nasilja. Četrdesetdvogodišnja (42) Kristina desetljećima je živjela u paklu zlostavljanja. Ipak, smogla je hrabrosti i snage te prvi put javno progovorila o svojoj muci. Otvorila je dušu Maji Tokić kojoj je bila izuzetna čast upoznati tako divnu i hrabru ženu čija životna priča ledi krv u žilama.

žrtve seksualnog

– Kristina je smogla snage i progovorila o obiteljskom nasilju kojeg je trpjela još kao djevojčica, a potom i o seksualnom zlostavljanju kojeg je doživjela u sedmogodišnjem braku. No najšokantniji trenutak njezina života bilo je saznanje da je njezin bivši suprug seksualno zlostavljao njihovu kćer. Kristina je digla svoj glas za sve žrtve seksualnog nasilja – izjavila je Maja Tokić, novinarka i urednica Pulsa.

žrtve seksualnog

Od ostalih tema u emisiji, novinari Pulsa istražili su:
Što biraju učitelji i nastavnici – nastavu uživo ili online?
Kako uz pomoć aplikacije na mobitelu zdravo jesti i doći do željene težine?
Za kraj, malo optimizma iz Istre. Što rade glazbenici Gabi i Marijan iz grupe Nola, Edi iz Gustafa i Šajeta sad kad svirki i nastupa nema?
Urednica projekta je Maja Tokić, urednica i voditeljica emisije Morana Kasapović, redateljica emisije Anamaria Corazza, a redatelj najava Siniša Hajduk.

Foto: Press – Pixabay