fbpx

Domagoj Duvnjak: Ponosan sam na ove momke!

Stockholm…

Tužan sam, žalostan s jedne strane, rekao je Domagoj Duvnjak

Domagoj Duvnjak– Jedan od težih poraza sigurno. Ne znam što da kažem. Tužan sam, žalostan s jedne strane, a s druge strane ponosan na ove dečke, predivne dečke koji su zaslužili ovu medalju. Život ide dalje. Fenomenalan turnir od prve do zadnje utakmice. Ono što je najbitnije je da ova ekipa ima takav karakter, da je to strašno, da smo se mi opet vratili danas u utakmicu, ja im skidam kapu – rekao je Domagoj Duvnjak.
Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je poraz i u svom trećem finalu Europskih prvenstava. Bolja od naše reprezentacije u Stockholmu bila je Španjolska s rezultatom 22:20. Nakon neizvjesnog finala, hrvatska rukometna reprezentacija osvojila je srebro na Europskom prvenstvu te tako kući donosi još jedan suvenir za zavidnu riznicu medalja. Prve dojmove nakon posljednje utakmice na Europskom prvenstvu donose kapetan i najbolji igrač EURA Domagoj Duvnjak, te najbolji srednji vanjski, nezaustavljivi Igor Karačić.
– Pa jako je težak poraz, jednostavno to je dio sporta i tako se izgleda moralo dogoditi. Na nama je ostavila traga utakmica s Norveškom, što se tiče naših emocija, a ne samo na fizičkom planu. Jako sam ponosan na ove dečke, ovo sve što su odigrali ovaj turnir. Toliko koliko nas je imalo, skupilo se. Idemo dalje, ali to je sport – rekao je Igor Karačić.

Foto: Press – Hrvatski rukometni savez