fbpx

Ivana Gugić: Nema kruha bez motike ni lajka bez golotinje

Trudnica…

Ivana GugićBuduća supruga Domagoja Vide jučer je na društvenoj mreži objavila atraktivnu fotografiju u kupaćem kostimu uz status:
– Nema kruha bez motike nema lajka bez golotinje. Ivana za fotografiju dobila do danas 116 lajkova, a njezini prijatelji ispod fotografije komentirali su da je lijepa trudnica. Nedavno je i Severina na društvenoj mreži objavila izazovnu fotografiju uz istu poruku te dobila 11. 921 lajk.

Ivana Gugić ove godine će postati majka i veseli se majčinstvu. Domagoj i Ivana u vezi su godinu i pol dana, a vjenčat će se nakon rođenja djeteta. Ivana je u svibnju 2014. godine osvojila laskavu titulu Kraljica Hrvatske, no zbog majčinstva ove godine neće ići na svjetski izbor ljepote. A ovogodišnji izbor za Kraljicu Hrvatske održat će se 10. lipnja na Pagu u hotelu Luna Island i tada će Ivana predati krunu ljepotici koja će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru.
– U svibnju će biti godina dana kako sam Kraljica Hrvatske i moram reći da je to jedno lijepo iskustvo, iako smatram da nisam iskoristila sve svoje prilike koje sam imala, ali sam odabrala drugi smjer, tako da mi nije žao. Između krune i ljubavi, izabrala sam ljubav. To je bila spontana odluka jer kad sam postala Kraljica Hrvatske bila sam jako zaljubljena i ništa mi drugo nije bilo važno. Uživam u ljubavi, lijepo mi je – naglasila je Ivana za portal Scena.hr u siječnju na izboru Modela godine. Kraljica Hrvatske kazala je u tom razgovoru kako jedva čeka da postane gospođa Vida.
– Kao mala sam maštala o velikom vjenčanju s puno ljudi jer sam mislila da su mi svi prijatelji, a sad razmišljam da bi moje vjenčanje bilo negdje izvan Hrvatske, na nekoj plaži u krugu obitelji i najdražih prijatelja – istaknula je Ivana.

Foto: Ivana Gugić – društvena mreža