fbpx

Ivica Ivušić: Ostvario sam dječački san

Vratar Ivica Ivušić još uvijek je pod dojmom upečatljivog debija za Vatrene

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon dva gostovanja dočekuje u utorak od 20.45 sati reprezentaciju Slovenije na Poljudu. Bit će to treća utakmica u svega sedam dana u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Ivica Ivušić

Izbor igrača za konferenciju za medije dva dana uoči utakmice sa Slovenijom u Splitu bio je sasvim logičan. Ivica Ivušić prometnuo se u istinskog junaka važne pobjede nad Slovačkom.

Ivica Ivušić

Vratar Ivica Ivušić još uvijek je pod dojmom upečatljivog debija za Vatrene.

– Emocije su bile velike i ne mogu se samo tako potisnuti. Ostvario sam dječački san i stvarno je bilo predivno. Nije to za mene bila obična utakmica, značila mi je jako puno. Drago mi je što vam je izgledalo kao da sam rutiner, a obrane u završnici utakmice.. Vratar je ipak tu da nešto i obrani – rekao je Ivica Ivušić koji se ne zamara izborom prvog vratara izbornika Dalića za dvoboj sa Slovenijom.

– Na dispoziciji sam i spreman ako bude trebalo, a nadam se da će se Livaković što prije oporaviti. Jesam li prije očekivao izbornikov poziv? U Hrvatskoj imamo puno fantastičnih vratara i ne mogu reći da sam išta očekivao prije. Sve ide svojim redom – dodao je Ivica Ivušić.

Ivušić ima dobrih iskustava kad su u pitanju poljudski nastupi.

– Na Poljudu uvijek vlada fantastična atmosfera, ljudi u Splitu žive za nogomet i uvijek je lijepo igrati na Poljudu. Nadam se da će tako biti i u utorak, zapravo siguran sam. Slovenci su opasni, a mi smo s ove dvije utakmice bez primljenog gola pokazali da radimo odličan posao – zaključio je Ivica Ivušić.

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Slovenije na stadionu Poljud (7. rujna u 20:45 sati) organizirana je putem interneta i na blagajnama Spaladium Arene i to po sljedećim cijenama:

Cijene ulaznica u pretprodaji/do 6. rujna (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad sredina: 200 kn
Zapad: 150 kn
Istok sredina: 120 kn
Istok: 100 kn
Sjever/Jug: 80 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):
Zapad sredina: 250 kn
Zapad: 200 kn
Istok sredina: 150 kn
Istok: 120 kn
Sjever/Jug: 100 kn

Foto: Press Drago Sopta/HNS