Ivica Skoko ponosan: Američka glumica Olivia Sandoval u haljini našeg dizajnera
By Gordana Malašić Lazić On 27 velj., 2019 At 07:35 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Veliki uspjeh…

Ivica Skoko je jedan od naših najboljih dizajnera. Njegove kreacije vole nositi najljepše žene s hrvatske javne scene, a  poznata američka glumica Olivia Sandoval u haljini s njegovim potpisom snima modni editorijal

Ivica SkokoOlivia Sandoval, odlična mlada glumica, koja se proslavila ulogom u serijalu Fargo, nosi našu haljinu. Volimo kad se naše haljine stave u neki sasvim drugačiji modni kontekst – napisao je jedan od naših najboljih modnih dizajnera na Instagramu.
Ivica Skoko lani je najavio da će u njegovim kreacijama uskoro zablistati svjetski poznate glumice, a to se i dogodilo. Danas je Skoko otkrio kako američka glumica Olivia Sandoval u haljini s njegovim potpisom snima modni editorijal.
Podsjetimo, Skoko će u ožujku 2019. godine predstaviti svoju novu modnu kolekciju u glavnom programu nacionalnog tjedna mode na predstojećem modnom događaju u Zagrebu.

Foto: Ivica Skoko društvena mreža

comment closed