fbpx

Izlaz – 2. sezona norveške serije o superbogatima od 14. siječnja

Norveška serije Izlaz

Temeljena na istinitoj priči o četvorici prijatelja koji pripadaju najbogatijem sloju norveškog društva, druga sezona izvanredne norveške serije Izlaz (Exit) stiže na streaming servis Pickbox NOW u petak, 14. siječnja 2022. godine.

Izlaz

Što raditi kad si toliko bogat da ne moraš ni o čemu razmišljati?

Moderna dramska serija otkriva mračni, skriveni, superbogati svijet hedonizma. Oni su četvorica prijatelja koji često imaju vrlo rizične poteze jer im je, jednostavno, dosadno.

Izlaz

Pripadaju ekskluzivnom svijetu bogate elite Osla, imaju sve – osim izlaza iz vlastitog svijeta.

Dijele specifičnu narcisoidnost, a svoj prazni život ispunjavaju neumjerenim hedonizmom i tulumarenjem. Dosađuju se manevrirajući svojim svakodnevnim obvezama i očekivanjima obitelji pa koriste novac i laži kako bi si priuštili opijate i ostalu ilegalnu zabavu, pomičući svoj moralni kompas do krajnjih granica.

Njihova želja da imaju sve više i više ne prestaje, no hoće li naći izlaz na vrijeme ili će ipak biti kažnjeni za svoje laži?

Ekskluzivni svijet bogate elite Osla: što nas čeka u drugoj sezoni?

Nakon izvanredne prve sezone, u drugoj sezoni serije Izlaz koja stiže 14. siječnja na Pickbox NOW, superbogati plejboj Adam (Simon J. Berger), Henrik (Tobias Santelmann), William (Pal Sverre Hagen) i Jeppe (Jon Oigarden) morat će se suočiti s posljedicama svojeg razvrata.

U fokus dolazi korupcija pri trgovanju na temelju povlaštenih informacija, što će dovesti do još goreg ponašanja. Pozicije moći mijenjaju se: William i Adamova žena Hermine počinju igrati jednako prljavo kao i njihovi bivši partneri. Njihovi će se odnosi zakomplicirati, a svi će biti uvučeni u svijet osvete i totalnog nepoštovanja drugih.

Fenomenalnu drugu sezonu skrivenog i ekskluzivnog, ali i mračnog i nenormalnog svijeta bogatih Norvežana u seriji Izlaz gledajte samo na Pickbox NOW od 14. siječnja!

Foto: Press Pickbox – Izlaz
Video: