fbpx

Jambrošić rođendan slavio u Zadru, Zagrebu i Njemačkoj

Sretan rođendan…

Bojan je slavio rođendan u društvu bliskih prijatelja

Bojan Jambrošić– Rođendan sam dočekao u Zadru. Pjevao sam na svadbi dragim prijateljima Saši i Sunčani, a zatim sam avionom požurio u Zagreb gdje me dočekala sestra Irena, šogor Jura i meni najdraže dijete na cijelom svijetu, moj nećak Vito. Slavlje s njima nije predugo potrajalo jer sam već isti dan letio za Njemačku. Tamo sam uz tortu i balone rođendansko slavlje završio u društvu moje drage prijateljice Anke – ispričao je pjevač za portal Scena.hr. Bojan Jambrošić je proslavio 29. rođendan. Pjevač je trenutno na odmoru u Njemačkoj kod bliske prijateljice. Sutra će s prijateljicom posjetiti Španjolsku, a zatim i Portugal. Bojan nam nije želio otkriti rođendansku želju, ali…
– Želja je bila vezana uz obitelji, glazbu i ljubav – rekao je pjevač. Bojanu je svaki rođendan bio poseban na svoj način. Jedan je rođendan, kaže, dočekao na pozornici jer je igrao u mjuziklu ‘Jadnici’. Saznali smo i kako je završio rođendan koji je želio samo prespavati.
– Taj rođendan su posebnim učinili prijatelji koji su se neplanirano pojavili na vratima s tortom i darovima – prisjetio se. Bojan je u djetinjstvu rođendane slavio kod kuće u društvu obitelji i prijatelja.
– Od tada do danas se nastavila tradicija da moja majka uvijek samo za moj rođendan napravi prefinu tortu od malina, a tata bi uz harmoniku pjevao ‘Sretan rođendan’ – otkrio je Jambrošić.

Foto: Privatni album