fbpx

Bojan: Nogometnu karijeru završio sam na prvom treningu

Slomio je ruku…

Bojan Jambrošić će nastupiti na taekwondo turniru te nam otkrio kako su njegovi roditelji shvatili da se nikada neće baviti sportom

– Nisam nikad imao želju baviti se borilačkim sportom, a zbog jedne situacije u djetinjstvu sam se udaljio općenito od sporta. Naime, roditelji su me upisali na nogomet s osam godina. I već na prvom treningu sam slomio ruku. Tada su roditelji shvatili da nikad neću biti nogometaš – prisjetio se kroz smijeh Bojan Jambrošić za portal Scena.hr.

Bojan Jambrosic

Iako nije sportski tip, glazbenik se uvijek rado odazove na sportska događanja. Tako će Bojan s bendom ‘Otkazani let’ nastupiti na manifestaciji ‘Sportski dan 2014’ pod motom ‘Taekwondo za sve‘, koji će se održati  8. lipnja 2014. od 10 do 22 sata na igralištu Osnovne škole dr.Vinka Žganca u Zagrebu. Na taekwondo turniru će biti demonstracije borilačkih sportova  (taekwondo, karate i jiu jitsu), zatim utrke djece i odraslih svih dobnih skupina kroz naselje i utrke biciklista. A posebnu pozornost će privući skokovi iz aviona članova hrvatske padobranske reprezentacije. Osim Bojana, natjecatelje će zabaviti nastup mađioničara i iluzionista Magic Leona.

Foto: Press/arhiva