fbpx

Grupa Gregorian spustila se među publiku i učinila neočekivano

VIDEO…

Koncert pun emocija, mistike i moćne atmosfere

Gregorian

Gregorian, Amelia BrightmanPjevačica Gregoriana, Amelia Brightman, publiku je oduševila nježnim i vrlo emotivnim vokalom. Na početku koncerta Gregoriana, Amelia je zapjevala odjevena poput bijelog anđela crnih krila, a tijekom koncerta se poigravala s kostimima. Amelia je dobila ovacije kad je scenskim efektima promijenila boju haljine. Njezina boja glasa se lijepo uklopila u kulisu vokala moćnih Gregoriana. U četvrtak je u zagrebačkoj Areni grupa Gregorian održala fantastičan koncert u sklopu turneje ‘Master of Chants – Final Chapter Tour‘.
– Dobra večer Zagreb, dobrodošli na koncert – pozdravili su Zagrepčane na hrvatskom jeziku. Publika je bila oduševljena sjajnim scenskim efektima koji su pojačavali snažnu energiju i mističnu atmosferu koncerta. Gregoriani su izveli svoje obrade velikih hitova poput Dire Straitsa, Queena, Rolling Stonesa, Celine Dion, Depeche Modea… Glazbenici su za vrijeme koncerta stalno komunicirali s publikom.

Gregorian
Gregorian– Mi smo zaista uzbuđeni što smo danas ovdje i što ste došli u ovolikom broju. Imam magične rukavice i nastavak koncerta će biti magičan – još jednom su naglasili Gregoriani i tako se zahvalili svojoj vjernoj publici te izveli pjesmu ‘Last Unicorn’. Nekoliko puta su ponovili da vole Zagreb i da im je uvijek lijepo nastupati u Zagrebu. Publiku su posebno nasmijali najavom stanke.
– Vraćamo se za 20 minuta, moramo ići na ispovijed – našalili su se glazbenici. Kad su se vratili na pozornicu, Gregoriani su učinili nešto sasvim neočekivano. Iznenada, u tišini, spustili su se u prve redove među publiku. Poredali jedan do drugog, pa zapjevali bez pratnje glazbe. Publiku je njihova gesta razdragala, a bilo je i onih koji su prišli obožavanim umjetnicima kako bi snimili selfie. A Scena.hr vam donosi ekskluzivni video njihove izvedbe u publici.

Foto: Scena.hr
Video: