fbpx

Video: Premijera drugog dijela nove serije Tračerica

26. studenog na HBO GO-u drugi dio nove serije Tračerica

Drugi dio prve sezone nove Max Original serije Tračerica (Gossip Girl) imat će premijeru 26. studenog na HBO GO-u, kada u ponudu stiže sedma epizoda.

Tračerica

Novu seriju Tračerica je razvio Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side Gotovo, devet godina nakon što se izvorna blog stranica Tračerice ugasila, gdje nova je generacija tinejdžera privatne škole upoznata s nemilosrdnom i transformativnom stvarnošću neprestanog društvenog nadzora.

Tračerica

Serija Tračerica se temelji na bestselleru Cecily von Ziegesar i originalnoj seriji koju su razvili Josh Schwartz i Stephanie Savage.

Drugi dio Tračerice nastavlja istraživati koliko su se društvene mreže – i krajolik samog New Yorka – promijenili tijekom godina. U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak i Savannah Lee Smith. Joshua Safran je autor i scenarist serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Josha Schwartza, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein i Ginu Girolamo, a koproducentica je Lis Rowinski.

Na HBO GO-u je dostupan i prvi dio sezone nove serije, kao i svih šest sezona originalne hit serije „Tračerica“ iz 2007. godine.

Foto: Press
Video: